Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Souleymane, Chelsea'nin davetini kabul etmiyor

Eurosport Türkiye

Güncellendi 21/02/2015 - 13:08 GMT+2

Paris'te üç Chelsea taraftarı tarafından ırkçı söylemler ile metroya alınmayan Souleymane S, Londra'ya gitmeyi düşünmüyor.

Stamford Bridge, Chelsea Stadium, London

Görsel kaynağı: AFP

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain ile Chelsea'nin 1-1 berabere kaldıüı maçtan sonra sosyal medya ve haber sitelerine bomba gibi düşen görüntülerde birkaç İngiliz Chelsea taraftarı metroya binmeye çalışan bir kişiyi ırkçı tezahüratlar eşliğinde metroya almamıştı. "Biz ırkçıyız ve bundan memnunuz" şeklinde tezahüratlar yapan üç Chelsea taraftarı Londra ekibi tarafından ömür boyu stada giriş yasağı ile cezalandırılmıştı.
Jose Mourinho da bu konu ile ilgili olarak "utanılası ve iğrenç" yorumunu yaptı. Chelsea kulübü de ırkçı saldırıya maruz kalan kişiye bir özür mektubu yazarak onu Stamford Bridge'de ağırlamayı teklif etti. Bir grup Chelsea taraftarı da bu kişinin Londra seyahati için bir havuz oluştururak ziyarette masrafları karşılamayı planladı.
Fakat Fransız gazetesi Le Parisien'e göre Souleymane'nin teklfii kabul etmeyecek. Gazeteye konuşan Souleymane, "Bay Mourinho'nun teklifi için minnettarım fakat şu sıralarda bir stadyuma gitmeyi planlamıyorum." şeklindeli açıklamaları ile Londra'ya gitmeyeceğini belirtti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam