Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Van Gaal, De Gea'nın Real Madrid'e gitme ihtimalini değerlendirdi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 18/05/2015 - 11:09 GMT+3

Manchestet United'ın teknik patronu Louis van Gaal, David De Gea'nın gitmek istemesi halinde kalmak için ikna olabileceğini sanmadığını söyledi.

De Gea, Van Gaal

Görsel kaynağı: Twitter

Manchester United'ın Hollandalı teknik direktörü Louis van Gaal, De Gea'nın İspanya'ya gitmek istemesi halinde kalması için ikna edemeyeceğini söyledi.
Arsenal'le 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan van Gaal'e De Gea konusu soruldu. Louis van Gaal eğer David de Gea'nın aklında gitmek varsa kararını değiştirmesinin zor olacağını söyledi.
De Gea maçın ardından tüm stadyum tarafından özel olarak alkışlanmıştı. Van Gaal, İspanyol kalecinin taraftarlarca sevildiğini hatırlattı ve oyuncunun 2016'ya kadar süren sözleşmesi olduğunu da sözlerine ekledi.
Ancak van Gaal, Real Madrid'in De Gea gözündeki yerinin de farkında, Hollandalı çalıştırıcı, Atletico Madrid'in eski oyuncusunun Bernabeu'da maça çıkmanın kendisine cazip geleceğini düşünüyor. Van Gaal, "Onun durumunu düşünelim: De Gea bir İspanyol, ülkesinin milli takım oyuncusu, Henüz Casillas'ın arkasında. Şimdi bir İspanyol kulübü onun için geliyor. De Gea'nın kız arkadaşı da İspanyol. Ayrıca anne babası her hafta ya da iki haftada bir buraya geliyor. Sonuç olarak zor bir durum" dedi.
Deneyimli teknik adam "Onu kalması için ikna edeceğimi düşünmüyorum. Kendisi Manchester United'ın ne durumda olduğunu biliyor. Şu an Manchester United'ın yararına olsun diye bir şey söylemeyeceğim. Kendisi bunu her gün hissediyor. Ama taraftar onu seviyor ve giderse bu atmosferi kaybedecek" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam