Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Chelsea genç yıldız Kingsley Coman için kesenin ağzını açtı

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 13/03/2017 - 14:43 GMT+3

Premier Lig'de şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Chelsea, Bayern Münih'te kiralık olarak forma giyen Kingsley Coman için Juventus'un kapısını çaldı.

Kingsley Coman vom FC Bayern

Görsel kaynağı: AFP

Antonio Conte yönetiminde açık ara farkla Premier Lig'in zirvesinde yer alan Chelsea, hücum hattı için takviye arayışlarına şimdiden başladı.
Geçtiğimiz sezon başında Juventus'tan Bayern Münih'e iki senelik olarak kiralık gelen Kingsley Coman, Pep Guardiola yönetiminde büyüleyici bir performans göstermesine rağmen bu sezon geçirdiği sakatlıkların da etkisiyle arka planda kaldı.
Bayern Münih'in 30 Nisan'a kadar önceliği var
Fransız kanalı Telefoot'un haberine göre Chelsea, Antonio Conte'nin raporu doğrultusunda Coman için Juventus'un ve Fransız futbolcunun kapısını çaldı. Ancak Bayern Münih'in Coman'ın transferi için 30 Nisan'a kadar önceliği bulunuyor. Juventus ile yapılan anlaşma gereğince, Bayern Münih 30 Nisan'a kadar 20 milyon euroluk bir teklif yaptığı takdirde genç futbolcunun bonservisine sahip olacak.
Bu anlaşmaya rağmen Coman'ın Premier Lig'de oynama arzusu biliniyor ve Conte'nin teklifi sonrasında Bayern Münih ile sözleşme imzalaması beklenmiyor. Fakat Bayern Münih 20 yaşındaki futbolcuyu ikna edip, Chelsea'ye olası transferinden bonservis geliri elde etmek için yoğun çaba içerisinde...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam