Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hiddink'ten acı itiraflar

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 08/02/2016 - 12:13 GMT+2

Chelsea Menajeri, ilk 4 şanslarının artık çok zora girdiğini ve Paris SG eşleşmesinin Chelsea için belli bir süre için son Şampiyonlar Ligi maçları olabileceğini söyledi.

Chelsea manager Guus Hiddink remonstrates

Görsel kaynağı: Reuters

Manchester United ile evinde 1-1 berabere kalan Chelsea'de menajer Guus Hiddink'ten acı itiraflar geldi. Hollandalı futbol adamı, Chelsea'nin gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alamama olasılığının yüksekliğinden ilk kez bahsetti. Üst üste 13 sezondur Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Chelsea ile dördüncü Manchester City arasında puan farkı 17... Kalan 13 haftada farkın kapanmasının zor olduğunu belirten Hiddink, "Düşme hattının bir puan üzerindeyken de hedefimizin dördüncü olduğunu söylüyordum ama kazanmaya başlamamız gerektiğini belirtiyordum. Geldiğimden beri yenilmedik ama yukarı çıkmak için üst üste kazanmak zorundaydık. Dördüncülüğe kadar çıkamayacağımız kadar çok beraberlik alıyoruz. Matematiksel olarak mümkün olabilir ama kazanmadan olmaz" dedi. Chelsea, Mourinho'yu gönderdikten sonra çıktığı 9 lig maçında 3 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.
Geçen sezon çok daha formda Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain'e elendiğini hatırlatan Hiddink, "Uzun süredir yenilmiyorlar. Çok formdalar. Geçen yılı da düşündüğümüzde eşleşmenin favorisi PSG'dir" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam