Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Mourinho basın karşısında oyuncusunu eleştirdi

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/04/2017 - 11:34 GMT+3

West Brom karşısında alınan mağlubiyete sinirlenen Portekizli menajer hırsını oyuncusundan çıkardı.

Manchester United's Luke Shaw with Manchester United manager Jose Mourinho

Görsel kaynağı: Reuters

Premier League'in 30. haftasında konuk ettiği West Bromwich Albion ile golsüz berabere kalan Manchester United'da menajer Jose Mourinho'nun maçın ardından hedefinde Luke Shaw vardı.
Phil Jones ve Chris Smalling gibi önemli savunmacılarının sakatlıkları bulunmasına karşın Shaw'u West Brom maçının kadrosuna dahi almayan Mourinho'ya maçın ardından bu tercihi soruldu.
21 yaşındaki oyuncusunu diğer takım arkadaşlarıyla kıyaslayan Portekizli menajer, "Ashley Young, Matteo Darmian veya Daley Blind'deki oynama isteğini Shaw'da göremiyorum. Antrenman performanslarını ise karşılaştıramam bile. Gerek çalışma azmi gerek bu kulübe bağlılığı olsun, Shaw takım arkadaşlarının çok gerisinde kaldı." ifadelerini kullandı.
Basın mensupları tarafından Shaw'un kulübünde forma giyememesine karşın İngiltere Milli Takımı'nda oynamasının hatırlatılması üzerine ise Mourinho, "Joe Hart da İngiltere kalesini koruyor ancak bir Torino'da kiralık oynuyor." yorumunda bulundu.
Mourinho, kasım ayında oynadıkları Swansea maçının ardından çıktığı basın toplantısında da Shaw'un kendisini iyi hissetmediği için maç öncesi oynamak istemediğini söylemiş ve oyuncusunu bu tutumundan ötürü eleştirmişti.
Luke Shaw bu sezon Premier League'de sadece 8 maçta forma giyebildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam