Nasri ve Mangala'ya Guardiola'dan ayrılık vizesi

Katalan menajer, Galatasaray ve Beşiktaş'ın ilgilendiği iki futbolcunun takımdan ayrılmaları konusunda kolaylık sağlayabileceklerinin sinyalini verdi.

Eliaquim Mangala et Samir Nasri

Görsel kaynağı: Panoramic

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, transfer döneminde ismi İstanbul takımlarıyla anılan Samir Nasri ve Eliaquim Mangala'nın takımdaki gelecekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
İki Fransız futbolcunun da City'nin ABD kampına alındığını ve hazırlık maçlarında da süre bulduğunu hatırlatan Guardiola, bununla birlikte Nasri ve Mangala'nın kadrolarında öncelikli bir konuma sahip olmadığını, açıklamasında kullandığı ifadelerle belli etti.
Yeni transferlerle birlikte kadrolarında belli bir şişkinlik olduğunu dile getiren Katalan teknik adam, "Elimizde çok sayıda orta saha oyuncusu var ve Samir de bu durumun farkında. Menajeriyle de görüşüp gelen tekliflere bakacağız. Aynı durum Mangala için de geçerli." diye konuştu.
Oyuncuları için en iyi kararı vermeye çalıştıklarının altını çizen Guardiola, takımda kalmaları halinde Nasri ve Mangala'ya diğer oyunculara tanınan şansın tanınacağını sözlerine ekledi.
Geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giyen Samir Nasri ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia ediliyor. Valencia'daki kilralık geçirdiği sezonun ardından City'ye dönen Eliaquim Mangala'nın ismi de son dönemde Beşiktaş ile anılıyordu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam