Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Tottenham golcüsünün hayal kırıklığı: "Bütün gün ağladım"

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 28/09/2016 - 15:45 GMT+3

Son maçlarda attığı gollerle adından söz ettiren Güney Koreli futbolcu, Rio 2016'da yaşadığı hayal kırıklığını unutamıyor.

Tottenham's Son Heung-min celebrates scoring their first goa

Görsel kaynağı: Reuters

Tottenham'ın deplasmanda CSKA Moskova'yı 1-0 mağlup ettiği Şampiyonlar Ligi maçında takımı adına galibiyet golüne imza atan Son Heung-Min, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda yaşadığı hayal kırıklığını anlattı.
Güney Kore'nin kadrosundaki 23 yaş üstü üç futbolcudan biri olarak Rio'da ter döken Son, çeyrek finalde Honduras'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından kendine gelmekte zorlandığını belirtti.
24 yaşındaki futbolcu, Rio'ya madalya hedefiyle gittiklerini ifade ederek, "Honduras yenilgisinden sonra bütün gün ağladım. Yemek dahi yiyemedim. Bizim için çok ağır bir mağlubiyet oldu." diye konuştu.
Yaklaşık 6 öncesinden olimpiyat oyunlarına kafa olarak hazırlandığını dile getiren Son, "Olimpiyat maceramız sona erdikten sonra yeni sezona konsantre olmaya çalıştım. Kolay olmadı ancak ailem ve takım arkadaşlarım bu dönemde bana çok yardımcı oldu. Rio'da mücadele etmem, sezona fiziksel olarak hazır girmemi sağladı." dedi.
Son Heung-Min, bu sezon Tottenham formasıyla çıktığı 5 resmi maçta 5 gole imza atarak takımına önemli katkı sağladı. Güney Koreli futbolcu böylece, geçtiğimiz sezon 37 maçta ulaştığı gol sayısını yakalamış oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam