Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya 2. Ligi play-off yarı finali: Girona 1-4 Real Zaragoza

Eurosport Türkiye

Güncellendi 14/06/2015 - 21:40 GMT+3

İspanya 2. Ligi play-off yarı finalinde ilk maçı 3-0 kaybeden Real Zaragoza, rövanş maçında Girona'yı deplasmanda 4-1 yendi ve finalde Las Palmas'ın rakibi oldu.

Real Zaragoza, Girona'yı eleyerek finale çıktı

Görsel kaynağı: Eurosport

İspanya 2. Ligi (Liga Adelante) play-off yarı finalinde Real Zaragoza deplasmdanda Girona'yı 4-1 yendi ve finale yükseldi.
İlk maçı La Romareda'da, seyircisi önünde 3-0 kaybeden ve umutlarını azaltan Real Zaragoza Girona'daki ikinci maçta adeta patladı.
Montilivi Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısında baskıya başlayan Zaragoza 19'da Willian Jose'nin golüyle kilidi açtı. 34'te Jose bir kez daha sahneye çıktı ve farkı ikiye çıkarttı. İlk yarının sonucunu belirleyen gol 44'te Leandro Cabrera'dan geldi ve ilk yarıyı 3-0 önde kapatan Real Zaragoza ilk yarı sonucunda Girona'nın elinden avantajı aldı.
İkinci yarıda Jose Fernandez'in golüyle farkı 67. dakikada dörde çıkaran Real Zaragoza iyice rahatladı. Girona 73'te Aday'la farkı 3'e indirse de tur atlamak için gereken 2. golü bulamadı ve Real Zaragoza 3-0'lık dezavantaja rağmen 4-1 kazanarak La Liga'ya yükselmek için final oynamaya hak kazandı.
Real Zaragoza, finalde La Liga'ya yükselmek için Las Palmas ile mücadele edecek.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam