Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Kral Kupası - En pahalı final İspanya'da

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/05/2013 - 13:38 GMT+3

Avrupa’nın beş büyük liginde kupa finali fiyatları karşılaştırıldığında en pahalısının Kral Kupası Finali olduğu göze çarpıyor.

İspanya Kral Kupası, jenerik

Görsel kaynağı: Reuters

Marca’nın araştırmasına göre Real Madrid ile Atletico Madrid arasında Santiago Bernabeu’da oynanacak final maçının biletleri 50 ile 275 avro arasında değişiyor. Futbolseverler iki Madrid ekibi arasındaki maçı izlemek için ortalama 156,3 avroyu cebinden çıkartmak zorunda.
Manchester City’nin Wigan Athletic’e mağlup olduğu Wembley’de oynanan FA Kupası finali ise ikinci sırada yer alıyor. En düşük biletin 53, en pahalısının ise 136 avro olduğu maçı izlemek için ortalama 91 avro ödenmek zorunda kalındı.
Bayern Münih ile Stuttgart arasında Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Almanya Kupası finali için ortalama bilet fiyatı 80 avro iken, Fransa Kupa finali için ödenmesi gereken ortalama ücret 70 avro.
Beş büyük lig içinde en ucuz kupa finali İtalya’da. Roma derbisine sahne olacak Coppa Italia finali için futbolseverler ortalama 66 avroyu cepten çıkartmak zorunda.
Türkiye’de durum ne?
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs akşamı Ankara 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak kupa finali için Türkiye Futbol Federasyonu biletlerin fiyatlarını şöyle belirlemişti:
Maraton: 100 TL (42 avro), Saatli Kale Arkası Tribün: 50 TL (21 avro), Kapalı Tribün: 100 TL, Gençlik Kale Arkası Tribün: 50 TL.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam