Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kral Kupası - Kral Kupası'nda El Clasico

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 25/01/2013 - 00:47 GMT+2

Kral Kupası çeyrek finalinde 2-2’nin rövanşında Barcelona deplasmanda Malaga'yı 4-2 mağlup yarı finalde Real Madrid’in rakibi oldu.

barcelona gerard pique lionel messi

Görsel kaynağı: Reuters

Bu sezon ligde fırtına gibi esen ve 20 maçın 18’ini kazanan Barcelona, Kral Kupası çeyrek final ilk maçında sahasında Malaga ile 2-2 berabere kalmıştı.

Rövanş maçına ise etkili başlayan taraf Barcelona oldu. 8. dakikada Dani Alves’in asistinde Pedro konuk ekibi öne geçirdi.

Ancak Malaga’nın yanıtı gecikmedi. 12. dakikada gelişen Malaga kontratağında Joaquin skoru eşitleyen golün altına imzasını attı.

1-1’den sonra da ilk yarıda tempo yüksekti. 36. dakikada Iniesta’nın vuruşu direkten dışarı çıkarken 38. dakikada Duda’nun sert şutunu Pinto güçlükle kontrol etti.

İlk yarı 1-1 sona ererken ikinci yarının başında Barcelona çok daha atak bir görüntü çizdi. 49. dakikada ceza sahasına gelen ortayı Pique harika kontrol edip çok şık bir dokunuşla ağlara yolladı. İspanyol futbolcu golünü yeni doğan çocuğuna armağan etti.

Golden sonra da Barcelona sayısız fırsatı harcarken 68. dakikada ev sahibi ekibin golü geldi. Santa Cruz’un skoru yeniden eşitledi.

76'da ise Barcelona muhteşem bir gol attı. Müthiş paslaşmaların ardından Andres Iniesta çok şık bir dokunuşla takımını yeniden öne geçirdi. Bu dakikadan sonra iyice rahatlayan konuk ekip 80. dakikada Lionel Messi'nin golüyle skoru 4-2'ye taşıdı.

Kalan dakikalarda da skor değişmeyince mücadele 4-2 sona erdi.

Barcelona, Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid ile karşı karşıya gelecek. Yarı finallerde ilk maçlar 30 Ocak ikinci maçlar 27 Şubat'ta oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam