Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Elche Barcelona canlı izle Elche Barcelona maçını izle canlı izle Barcelona maç izle

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/01/2015 - 18:57 GMT+2

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda Elche'ylr karşılaşıyor. Elche-Barcelona maçını Eurosport.com Türkiye'den canlı takip edin.

Superstar-Trio bringt Barcelona auf die Siegerstraße

Görsel kaynağı: SID

Elche'nin İspanya Kral Kupası'ndaki rakibi Barcelona... İlk maçta rakibini 5-0 deviren Barcelona, maç öncesinde kesin favori olarak görünüyor... Elche - Barcelona maçının canlı istatistikleri ve canlı anlatımı Eurosport.com Türkiye'de...
Türkiye saati ile bu akşam saat 23.00'da oynanacak karşılaşmada hakem Santiago Jaime Latre görev yapacak. Manuel Martinez Valero Stadı'nda oynanacak maçta Barcelona, farklı mağlup ettiği Elche karşısına yine favori olarak çıkacak. Elche - Barcelona maçı canlı yayınla Lig Tv 3 kanalından izleyebilrsiniz.
Hafta sonunda sahasında Atletico Madrid'i 3-1 deviren Barcelona, bu akşam deplasmanda oynayacağı karşılaşmada Elche'ye konuk olacak. İspanya Kral Kupası'nda son 16'ya kalan iki ekip, ilk maçta Barcelona'nın ev sahipliğinde Camp Nou'da karşılaşmış, karşılaşmayı Barcelona 5-0 farklı kazanmıştı. Gol yağmuru yaşanan karşılaşmada Barcelona'yı galibiyete taşıyan golleri 34 ve 59. dakikalarda Neymar, 39. dakikada Luis Suarez, 45. dakikada Lionel Messi ve 55. dakikada Jordi Alba kaydetmişti.
Kupada Barcelona'ya farklı yenilen Elche, hafta sonunda ligde Athletic Bibao deplasmanına konuk oldu. San Mames'te oynanan karşılaşmayı Elche 1-2 kazandı. Maçta Elche'nin golleri 17. dakikada Victor Rodriguez ve 53. dakikada Faycal Fajr tarafından kaydedildi. Bu karşılaşma öncesi Barcelona çok önemli bir avantajı elinde bulunduruyor.
Bu zorlu doksan dakikanın sonucunda kazanan ekip İspanya Kral Kupası'nda son 8 takım arasına katılacak ve kupada çeyrek final oynayacak. Elche'de sakatlığı devam eden Pedro Mosquera ve cezalı durumda olan Damian Suarez forma giyemeyecek. Barcelona'da ise sakat olan Xavi, Thomas Vermaelen ve Neymar oynayamayacak.
Muhtemel 11'ler
Elche: Manu Herrera, David Lomban, Eduardo Albacar, Jose Angel, Sergio Pelegrin, Aaron Niguez, Adrian Gonzalez, Jose Antonio Peral Alonso, Victor Rodriguez, Coro, Cristian Herrera
Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Adriano Correira, Jeremy Mathieu, Marc Bartra, Martin Montoya, Rafinha, Sergi Roberto, Sergi Samper, Luis Suarez, Munir El Haddadi, Pedro
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam