Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Ligi - Ancelotti'nin Kaka'dan umudu var

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/07/2013 - 12:20 GMT+3

Real Madrid'in yeni teknik patronu Carlo Ancelotti, Kaka'ya bir şans vermeye hazırlanıyor.

carlo ancelotti, kaka

Görsel kaynağı: Eurosport

2009 yılında Real Madrid'in Milan'dan yaklaşık 69 milyon avroya transfer ettiği Kaka, geldiği günden beri Madrid ekibinde bir türlü bekleneni veremedi. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden son yıllarda iyice gözden düşen Kaka, Ronaldo ve Mesut Özil gibi isimlerin performansları ile de iyice geri planda kalmıştı.

Geçen sezon ortasında kulüpten ayrılması gündeme gelen Kaka'nın transferi oyuncunun talep ettiği yüksek ücretlerden dolayı gerçekleşmemişti.

Kaka'nın yaz başından takımdan gönderileceği İspanyol basınında sıklıkla dile getiriliyordu ancak Carlo Ancelotti'nin gelişiyle birlikte işler değişmişe benziyor. Milan'da birlikte ile 6 yıl çalışan ve bu süreçte bir Şampiyonlar Ligi kupası olmak üzere sayısız başarıya imza atan ikili, Madrid'de yeniden bir araya geldi.

Bugün Real Madrid'in başında ilk idmanına çıkacak olan İtalyan teknik adam Kaka'dan umutlu. Oyuncu ile konuştuğunu dile getiren Ancelotti "Onun ile konuştum ve geleceğinin kendi ellerinde olduğunu söyledim. Yapması gerekenleri biliyor. Ben de Kaka'nın bir takıma neler verebileceğini biliyorum. Ondan umudum var. Şimdi bekleyip göreceğiz bakalım Real Madrid'de birlikte eksi günlerdeki gibi olabilecek miyiz?" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam