Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Ligi - Florentino Perez'den basına sert cevap

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/01/2013 - 14:42 GMT+2

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez basında çıkan haberlere düzenlediği bir basın toplantısı ile cevap verdi.

Florentino Pérez, presidente del Madrid

Görsel kaynağı: Eurosport

Bugün Marca Gazetesi'nde yer alan bir habere göre Portekizli teknik adamın sezon başından bu yana sorun yaşadığı iki isim Sergio Ramos ve Iker Casillas konuyu Real Madrid başkanına taşımış ve rest çekmişlerdi. İki futbolcu Mourinho'nun takımdan gönderilmemesi durumunda kendilerinin ayrılacağını söylemişti. Haber İspanyol ve Avrupa basınında "Jose Mourinho ile Real Madrid" yollarını ayıracak şeklinde yorumlanırken, Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez ise yaptığı bir açıklama bile basın toplantısı yapacağını duyurmuştu.

Türkiye saatiyle 14.00'te basının karşısına geçen Perez şunları söyledi: "Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Söylendiği gibi bir rest çekilmedi. Oyuncularla yapılan görüşme çok iyimser ve olumlu bir havada geçti. Basına saygı duyuyoruz ancak onlarda bazı etik kurallara ve sınırlara saygı duymalı. İleri sürülen iddialar çok ciddi ve yaralıyıcı.

Ben burada Jose Mourinho'yu veya futbolcuları konuşmak için bulunmuyorum. Bütün dedikoduları duyuyorum. Bugün gazetelerin ilk sayfalarında çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Neden birisi de bu toplantıda bulunan bizleri, haberlerini doğrulatmak için aramadı anlamıyorum.

Ben burada takımı oyuncuları ve mevcut durumu korumak için bulunuyorum. Mourinho ile bu konuyu henüz konuşmadım. Ancak Real Madrid'e karşı etik kuralları ihlal eden bir durum ne zaman olursa beni o zaman karşınızda görürsünüz. Bu haberlerin bizi sevmeyenler ve başarımızı istemeyenler tarafından yapıldığına inanıyorum."
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam