Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Ligi - Tito Vilanova bıraktı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/07/2013 - 21:46 GMT+3

Kanserle mücadele eden Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova'nın sağlık problemleri nedeniyle görevine devam edemeyeceği açıklandı.

Barcelona teknik direktörü Tito Vilanova

Görsel kaynağı: Reuters

Barcelona Başkanı Sandro Rosell ve sportif direktör Andoni Zubizaretta'nın düzenlediği toplantıya ek olarak Barcelona A Takım futbolcuları da katılım gösterdi.
İlk olarak söz alan başkan Rosell, kanser tedavisi nedeniyle Tito Vilanova'nın görevine devam edemeyecğeini açıklarken, "Tito Vilanova'nın teknik direktörlük görevini sürdürebilmesi için ilâveten tedaviye ihtiyacı var. Bu sebeple kendisi görevine devam edemeyecek. Yeni teknik direktörümüzü muhtemelen gelecek haftanın başında açıklayacağız" ifadelerini kullandı.
Barcelona ayrıca Polonya'da oynayacağı hazırlık maçına gitmeme kararı aldı.
Doktorlar: Tito devam edemez
Tito'nun tükürük bezindeki tümörün daha kötüye gitmesinin duruma sebep olduğu belirtiliyor. Teknik adamın son durumunu rapor eden doktorların Barcelona'ya "Tito'nun devam etmesi mümkün değil" beyanını verdikleri öğrenildi.
Tito Vilanova önce Kasım 2011'de tükürük bezinden operasyon geçirmiş ardından Aralık 2012'de bir kez daha ameliyat masasına yatmıştı.
Tito Vilanova'nın görev alamadığı süre boyunca Barcelona'da teknik direktörlüğü Jordi Roura üstlenmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam