Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Ligi - Mourinho Old Trafford'da neden sevinmedi?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/03/2013 - 15:11 GMT+2

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı eledikten sonra neden sevinmediğini açıkladı.

José Mourinho, en Old Trafford

Görsel kaynağı: AFP

La Liga’da bu sezon beklentilerin altında bir performans sergileyerek zirve yarışında geride kalan Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho’nun sezon sonunda takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Gelecek sezon için Chelsea, Manchester United ve Manchester City gibi takımlarla adı anılan Mourinho, kafasındaki tek düşüncenin takımı ile kupa kazanmak olduğunun söyledi.
Konu ile ilgili FIFA'nın resmi sitesine konuşan Portekizli teknik adamın açıklamalarının bir kısmı şu şekilde:

“Kariyerimle ilgili kararları hiçbir zaman kazanma ya da kaybetme durumuna göre vermem. Dünyanın en iyi kulüplerinde çalışma imkanı buldum ve görev başındayken her gün kendimden çok takım için daha ne fazla yapabilirim diye düşünürüm. Şu an da aklımda olan tek şey Real Madrid ile kupa kazanmak."
“Belki bu açıdan bakarsanız Manchester United’ı eledikten sonra neden fazla sevinmediğimi anlayabilirsiniz. Bizim için tabii ki çok önemli bir galibiyetti, buradan şampiyonluğa kadar gidebileceğimizi biliyoruz. Ama aynı zamanda bizi eleyebilecek çok güçlü takımlarla eşleşme ihtimalimiz olduğunu da biliyoruz. Ben bu yüzden sakinim. Sakin kalmak ve başımıza gelebilecek her ihtimali düşünmek zorundayım.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam