Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanya Ligi - Xavi: Madrid Casillas'ı özler

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/01/2013 - 12:29 GMT+2

Kral Kupası yarı finalinde Real Madrid ile karşılaşacak olan Barcelona'da Xavi, Iker Casillas'ın sakatlığı hakkında konuştu.

Xavi Hernández Iker Casillas Real Madrid Barcelona

Görsel kaynağı: From Official Website

Real Madrid'in Valencia ile oynadığı Kral Kupası çeyrek final rövanş maçında sakatlanan Iker Casillas'ın sakatlığı İspanya'da gündemin öne çıkan maddelerinden. Real Madrid tecrübeli kaleci yaklaşık 2013 Nisan sonuna kadar sahalardan uzak kalacağı için kadrosunu Diego Lopez ile güçlendirdi.

Hafta içi Real Madrid ile karşılaşacak olan Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Xavi, milli takımdan yakın arkadaşı Iker Casillas hakkında konuştu. Casillas'ın sakatlığının Real Madrid'i olumsuz etkileyeceğini söyleyen Xavi "O Madrid'in hem kaptanı hem de ruhu. Onun yokluğu hem milli takımı hem de Real Madrid'i etkileyecektir" dedi.

Sakatlığı ile ilgili olarak Casillas'a destek mesajı attığını ifade eden Xavi, tecrübeli kaleciye Mourinho tarafından yedek bırakıldığında da mesaj attığını belirtti. Kendisine Madrid'de yaşananlarla hakkında sorulan soruya ise Katalan orta saha oyuncusu "Bu onların iç meselesi benim bu konular hakkında fazla yorum yapmam şık olmaz" şeklinde cevap verdim.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam