Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

jose mourinho sevilla real

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/09/2012 - 15:03 GMT+3

Sevilla’ya 1-0 kaybederek lider Barcelona’nın 8 puan gerisine düşen Real Madrid’de teknik direktör Jose Mourinho, oldukça sinirliydi.

Real Madrid coach Jose Mourinho gestures during their friendly soccer match against Kuwait's national team in Kuwait City (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Takımının tutuk performansından ötürü sinirlenen ve Sevilla karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında kameraların karşısına geçen Mourinho, “Şu anda bir takımım yok. Maçın ilk yarısında ve ikinci yarısında tamamen yanlış oynadık. Bu Sevilla için sonuna kadar hak edilmiş bir galibiyetti” ifadelerini kullandı.
Oyuncularının vücut dilinden de memnun olmayan Portekizli teknik adam, “Bu sezon daha önce yaptığımız hataların hiçbirinden ders çıkartmamış gibi görünüyoruz. Yanlışları düzeltmek için çaba sarf etmedik ve Sevilla karşılaşmasının Getafe’den hiçbir farkı yoktu. Aynı şekilde Granada’dan da. Bunun da son iki haftaki dedikoduyla bir alakası olduğunu pek zannetmiyorum. Bence bu ortaklaşa ruh ile ilgili bir durum” şeklinde konuştu.
Dört haftası geride kalan La Liga’da toplam 4 puan toplayabilen Real Madrid, hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam