Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

schalke arda turan

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/09/2012 - 09:49 GMT+3

13 milyon avro bonservis bedeliyle Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan, Schalke’yi peşine taktı. Madenciler, milli yıldız için 20 milyon avroyu gözden çıkardı.

arda turan, atletico madrid

Görsel kaynağı: Reuters

Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yetenek olan Arda Turan, Galatasaray’da kaptanlığa kadar yükseldikten sonra Atletico Madrid’in yolunu tutmuştu. İspanyol ekibi, yıldız futbolcunun bonservisi için 13 milyon avro (30 milyon TL) ödemişti. 25 yaşındaki oyuncu, daha ilk sezonunda kalitesini konuşturarak takımının Avrupa Ligi’ni kazanmasında pay sahibi olmuştu.
Yeni sezonda 10 numaralı formayı sırtına geçiren Arda, lige çok iyi bir başlangıç yaptı. Milli futbolcunun her geçen gün yükselen performansı, Avrupa’nın dev kulüplerinin de dikkatini çekti.
Atletico ‘Evet’ diyebilir
Fanatik'te yer alan habere göre, Real Madrid’in Arda’yı takip ettiği iddia edilse de Schalke, bu transfer için elini çabuk tutuyor. Alman devin, Arda için 20 milyon avroluk (46 milyon TL) bir teklifle Atletico Madrid’in kapısını çalmaya hazırlanıyor. İspanyol basını, 25 yaşındaki yıldızın takımın en önemli isimlerinden biri olmasına rağmen, kulübün yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle teklife olumlu yaklaşabileceğini yazdı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam