Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ancelotti Pepe'ye makyaj yaptı!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/09/2013 - 12:16 GMT+3

Real Madrid'de gölgede geçirdiği günleri geride bırakan Pepe, yeni makyajıyla karşınızda.

Real Madrid'de Pepe'nin gol sevinci

Görsel kaynağı: Eurosport

Real Madrid’e yakınlığıyla bilinen Marca yazarı Ulises Sánchez-Flor, Şampiyonlar Ligi maçında Didier Drogba’yı sakatlayan Pepe hakkında yazdı.
Galatasaray ve Getafe maçlarında takımın hem savunmasında hem de saldırıya geçtiği hücum anlarında oldukça etkili bir performans sergilediğini vurgulayan Ulises Sanchez, Pepe hakkında şu ifadeleri kullandı.
“Pepe, tıpkı Real Madrid maçında olduğu gibi Getafe karşısında da mükemmeldi ve attığı golle de yıldızlaştı. Her iki maçta da kilit rol oynadı Gücü, hırsı ve Ancelotti'nin dokunuşu ondaki İtalyan ruhunu ortaya çıkardı. Carlo Ancelotti de performansından çok memnun. İstanbul’daki maçın kırılma anında kritik bir müdahalede bulundu. Pepe bir hava topunda Drogba’yı etkisizleştirdi ve oyundan çıkmasına neden oldu. Drogba ikinci yarıda takımına yardımcı olamadı. Pepe artık kendini aştı."
Bir zamanlar Jose Mourinho’nun gölgesinde kalan Pepe artık bütünüyle serbest. Kaybettiği güvenini yeniden kazandı. Yeni savaşlar için moralli ve hazır durumda. Pepe’yi adeta yeniden makyajlayan Ancelotti de bu yeni saldırganlıktan hayli memnun görünüyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam