Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arda Turan, Ronaldo ve Messi'den daha çok konuşuluyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/08/2013 - 10:43 GMT+3

İspanya'da gündem ne Messi ne de Ronaldo... Basın Gareth Bale'in havuz sefası ve Arda Turan'ın müthiş futboluyla ilgileniyor!

arda turan

Görsel kaynağı: Eurosport

İspanya’da herkes Arda Turan’dan bahsediyor. Yıldız oyuncu, Atletico Madrid’in dünkü 5-0’lık galibiyetinde baş rol oynadı.
Atletico Madrid’in dün Rayo Vallecano’yu 5-0 yendiği maçın 36. dakikasında takımının üçüncü golünü atan, ayrıca ikinci ve dördüncü gollerde de Diego Costa ile Tiago’ya asist yapan Arda Turan bugün İspanyol basını tarafından da göklere çıkartıldı.
AS Gazetesi, maç başlığında Arda Turan’a “fantastik” benzetmesi yaparken, yıldız oyuncuyu Diego Costa ile birlikte takımın kalbi ve beyni olarak niteledi. İlk yarıda bir gol bir de asist üreten Arda için ikinci yarıda da hiçbir şeyin değişmediğini yazan gazete, oyuncunun hareketleri için “Maradona” benzetmesini de kullandı ve Tiago’nun golünde harika bir orta yaptığını vurguladı.
Marca, 26 yaşındaki oyuncuyu maçın kahramanları arasında gösterirken, Raul Garcia ile birlikte, Diego Costa’nın en iyi tamamlayıcısı olduklarının da altını çizdi. El Mundo Deportivo ise, Arda Turan’ın maç içinde skora yaptığı gol ve asist katkılarıyla parladığı yorumunu yaptı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam