Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Liderlik için oynayacaklar!

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/01/2014 - 12:29 GMT+2

Atletico Madrid ile Barcelona İspanya La Ligi maçında karşı karşıya geliyor. Atletico Madrid Barcelona maçı saat kaçta, hangi kanalda?

atletico madrid, barcelona, la liga

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Avrupa'da haftanın maçı İspanya'da Atletico Madrid ile Barcelona arasında oynanacak. 49'ar puanla La Liga 'nın zirvesinde yer alan Barcelona ve Atletico Madrid bu hafta karşı karşıya geliyor.
İspanya ligi'nde Cumartesi günü zirvede aynı puanda bulunan Atletico Madrid, sahasında Barcelona'yı konuk edecek.
Maç öncesi önemli notlar
Atletico Madrid-Barcelona: İki takım sezon başında Süper Kupa'da karşılaşmış ve oynadıkları iki maçta da berabere kalmışlardı. İki takım da oynadıkları son 9 maçın 8'ini kazanmayı başardı. Barcelona'da 2 aylık aranın ardından Messi sahalara döndü.
Barcelona (4-3-3): Valdes; Alves, Mascherano, Pique, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Messi, Fabregas, Neymar
Atletico (4-4-2): Courtois; Juanfran, Godin, Miranda, Filipe Luis; Tiago, Gabi, Arda, Koke; Villa, Costa
Atletico Madrid cephesi
Arda Barcelona'ya meydan okudu!
Karşılaşma öncesi El Mundo Deportivo Gazetesi, milli futbolcu Arda Turan ile bir röportaj yaptı.
Bu maçın diğerlerinden bir farkı olmadığını vurgulayan Arda Turan, her zaman olduğu gibi yine 3 puan almak için sahaya çıkacaklarını söyledi. Barcelona'nın çok büyük bir takım olduğunu ve bu yüzden favori olarak gösterildiğine dikkat çeken Arda, "Kendi stadımızda, taraftarımızın desteğiyle oynayacağız. Atletico Madrid de Barcelona ve Bayern Münih gibi takımlarla aynı seviyede. Sadece oyun sistemlerimiz farklı" diye konuştu.
Arda Turan, Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'ye de övgüler yağdırdı. Arda, Messi'nin henüz kariyerini tamamlamamasına rağmen, Maradona gibi futbol tarihine geçmiş isimlerle aynı seviyede olduğunu ifade etti. Messi dışında Neymar, Xabi Alonso, Andres Iniesta ve Cesc Fabregas'ı beğendiğini belirten Arda Turan, Barcelona'nın hücümda, Atletico Madrıd'in ise defansta bir numara olduğunu söyledi.
Diego Costa: Messi, Messi'dir
Karşılaşma öncesi konuşan Atletico Madrid'in yıldızı Diego Costa, karşılarındaki takımın Barcelona olduğunu vurgulayan Brezilyalı yıldız kazanmak içni ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Messi'nin formu hatırlatılan oyuncu ''Messi, Messi'dir'' yanıtını verdi.
Barcelona cephesi
Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, Atletico Madrid maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında Messi hakkında sorulan soruya şöyle yanıt verdi: ''Getafe karşısında harika bir yarım saat çıkarttı. Uzun süreli bir sakatlıktan çıktığını göz ardı etmemek gerek. Böylesine zorlu bir maçta 90 dakika boyunca oynayıp oynayamayacağına henüz karar vermiş değiliz.'' dedi.
Arjantinli teknik adam sözlerine çöyle devam etti: ''Nasıl hissettiği bizim için önemli. Maça ilk 11'de başlayan her oyuncu, 90 dakikayı tamamlamak ister. Bunu da göz önünde bulunduruyorum."
Martino ayrıca Dani Alves ve Neymar hakkında da şöyle konuştu: "Neymar ve Alves kadroda olduklarına göre oynama şansları var demektir. Dani biraz hasta. Neymar ise Getafe maçında da oynayamadı; fakat hafta boyunca antrenmanlardaki performansı iyiydi."
Sezon başında oynanan İspanya Süper kupa maçları sonrasında Atletico Madrid ile ilk kez karşılaşacaklarını da hatırlatan Tata Martino, "Süper Kupa maçlarında istediğimizi almıştık. Benzer bir maç izleyebiliriz ama bana göre daha açık bir futbol ortaya konabilir. 5 ay öncesine kadar çok daha iyi bir konumdayız. Atletico Madrid de bana göre hiç hız kaybetmedi. İstikrarları devam ediyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız." yorumunda bulundu.
Messi, İspanya Kral Kupası'nda Getafe karşısında alınan 4-0'lık galibiyette oyuna sonradan girerek attığı iki golle sahalara müthiş bir geri dönüş yaparak, bu sezonki çıktığı 17. maçında (Barcelona 29 maç yaptı) gol sayısını 16'ya çıkartmıştı.
La Liga'nın 19. haftasında Vicente Calderon'da oynanacak maç Cumartesi saat 21:00'da başlayacak.
Dev maçta bahis oranları: Atletico Madrid'in sahasında oynanacak maçta ev sahibi takımın galibiyet oranı 2.80, Beraberlik oranı 3.30 , Barcelona kazanır oranı 1.85
MAÇ BİLGİLERİ
Tarih : 11.01.2014
Stat: Vicente Calderon
Saat: 21:00
TV: NTV SPOR SMART HD
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam