Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona Andres Iniesta ile masaya oturacak

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/09/2013 - 12:59 GMT+3

Barcelona yıl sonuna doğru Andres Iniesta ile sözleşme yenilmek için oyuncuyla yeniden masaya oturacak.

2013, Barcellona, Andres Iniesta (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Barcelona, 2015’in Haziran ayında sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncusu Andres Iniesta ile Noel öncesinde masaya oturup görüşmeleri hızlandıracak. La Masia altyapısında yetişen Iniesta, 2002’den bu yana Katalanların A Takımı’nda ter döküyor.
29 yaşındaki ofansif orta saha, kulübünün kendisine sunduğu ilk teklifi reddetmişti. Basında yer alan iddialarda, Barcelona’nın Iniesta’yı takımda tutmak için her türlü imkanı sunacağı belirtiliyor.
Andres Iniesta geçtiğimiz hafta kulübüyle yaptığı ilk görüşmelerde yapılan sözleşme teklifini yetersiz bulduğu nedeniyle reddetmişti.
Barcelona’nın kendisine yaptığı 12 milyon euro’luk teklife hayır diyen ve istediği 17 milyon euro‘luk teklifi henüz alamayan Iniesta’ya, İngiltere’den talipler olduğu iddia edildi.
İngiliz basınında, yıldız oyuncu için Manchester’ın iki köklü kulübü Manchester United ve Manchester City'nin devreye girdiği yazıldı. Sözleşmesi 2015′te sona erecek İspanyol futbolcu için, Barcelona ile bonservis konusunda anlaşmaya çalışan iki ekibin de Iniesta’nın istediği paraları ödemeye hazır olduğu kaydedildi.
Daha önce Carles Puyol, Xavi Hernandez ve Sergio Busquets ile sözleşme yenileyen Barça, Gerard Pique ve Iniesta ile de yoluna devam etmek istiyor. Piqeu’nin mukavelesi 2015’te sona eriyor.
Barça, yıldız ismi Lionel Messi ile 2018’e kadar süren yeni sözleşmeyi geçen sezon hayata geçirmişti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam