Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona'da teknik direktörlük görevine Luis Enrique'nin gelmesiyle transfer çalışmaları hızlandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 22/05/2014 - 20:28 GMT+3

İspanyol medyasında çıkan haberlere göre orta sahasını güçlendirmek isteyen Barcelona'da bu bölge için düşünülen 5 isim var. Transferde adı en çok geçen isimse Juventuslu Paul Pogba...

Paul Pogba (Juventus)

Görsel kaynağı: Panoramic

Teknik direktörlük görevine Luis Enrique'yi getiren Barcelona'da Ter Stegen transferinin ardından yeni günden orta sahaya yapılacak transfer oldu.
Fiziksel anlamda zayıf kalan orta sahayı güçlendirmek isteyen Barcelona'nın önünde ise 5 aday var.
1- Paul Pogba (Juventus)
Genç yaşına rağmen önemli bir fizik gücüne sahip olan Pogba, adaylar arasında en ağır basan futbolcu olarak dikkat çekiyor. 21 yaşındaki Fransız Juventus'ta kaydettiği ilerlemeyle Barcelona'nın radarına yakalanmış görünüyor.
picture

Paul Pogba - Juventus

Görsel kaynağı: Getty Images

2- Arturo Vidal (Juventus)
Juventus formasıyla çıktığı 41 maçta 16 gol kaydeden 27 yaşındaki Şilili futbolcu Barcelona'nın bir diğer seçeneği durumunda. Orta sahada rakibe yorulmak bilmeden yaptığı baskı ve Barcelona'nın oyununa uygun pas kapasitesi onu önemli bir transfer haline getiriyor.
picture

Juventus - Benfica : Vidal titulaire

Görsel kaynağı: Foot123

3- Koke (Atletico Madrid)
Atletico Madrid'in yaşadığı rüya gibi sezonun baş aktörlerinden biri olan 22 yaşındaki genç yıldız, bu sezon uzaktan yaptığı etkili şutlarla ve attığı önemli gollerle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Barcelona cephesinde ise Koke'nin transferinin orta sahadaki ihtiyacı uzun yıllar karşılayacağı karşılayacağı görüşü hakim.
picture

Koke (Atlético Madrid)

Görsel kaynağı: AFP

4- Luiz Gustavo (Bayern Münih)
Orta sahada teknik, taktik ve fiziksel kapasite anlamında üst düzey bir tercih olan 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Barcelona orta sahası için gösterilen bir diğer aday.
picture

Für Luiz Gustavo zeichnet sich ein Abschied vom FC Bayern ab

Görsel kaynağı: Imago

5- Rafinha (Celta Vigo)
Luis Enrique'nin eski takımından öğrencisi olan Brezilyalı, Enrique ile oyun anlamında kendisini oldukça geliştime fırsatı buldu. Yaratıcı futboluna olgunluk ve rekabet ekleyen Rafinha, Barcelona'nın göz hapsine girmiş durumda.
picture

Rafinha Alcantara, celta vigo

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam