Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona, Luis Enrique'yi takımın başına getiriyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/05/2014 - 16:51 GMT+3

İspanya La Liga'da oynanacak son hafta maçının ardından görevinden ayrılacak olan Celta de Vigo'nun teknik direktörü Luis Enrique, Barcelona'nın başına geçecek.

Luis Enrique

Görsel kaynağı: Eurosport

Ligin bitimine bir hafta kalan topladığı 49 puan ile 8. sırada bulunan Celta de Vigo'nun başarılı teknik direktörü Luis Enrique düzenlediği basın toplantısında sezon sonu görevinden ayrılacağını açıkladı.
Yapılan basın toplantısında konuşan Luis Enrique şunları söyledi;
"Oyunculara özel bir teşekkür etmek istiyorum. Bugüne kadar birlikte çalıştığım en özel oyuncu grubu onlardı. Celta de Vigo'da çok fazla sevgi buldum, bana her zaman inandılar ama başka şeyler de var. Örnek olarak, ailemden bu kadar uzun süre uzakta kalmak çok zor oldu. Şu anı yaşamak gerekiyor. Bugün benim için zor bir gün. Kendimi bu kulübe ait hissediyorum fazlasıyla. Celta Vigo bana elinden gelenin fazlasıyla güvendi, zor zamanlarda destek oldu. Takım için saatler boyu çalıştım, emek sarfettim ve güzel sonuçlar aldık. Şu an kritik bir karar veriyorum. Eminim ki benden daha iyi bir teknik direktör bulursunuz ama ben kendi elde ettiğim sonuçlardan ötürü gururluyum"
Uzun bir dönem Barcelona forması giyen Luis Enrique'ye sorulan Barcelona'nın başına geçme haberlerine ise cevabı akıllarda soru işareti bıraktı.
"Gelecek sezon bir takım çalıştırır mıyım, bilmiyorum, eğer gerçekleşirse mükemmel olur" diyen tecrübeli teknik adam iddiaları onaylayan bir görüntü sergiledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam