Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona'nın yıldızı Neymar'ın gol sorunu devam ediyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 05/03/2014 - 10:36 GMT+2

Brezilyalı yıldız Neymar’ın gol yollarındaki sıkıntısı devam ediyor.

Neymar regatea en el partido en el partido entre Real Sociedad y Barcelona

Görsel kaynağı: AFP

Barcelona’ya transferi sırasında yaşanan usulsüzlüklerden dolayı kulübün ceza almasına sebep olan Brezilyalı yıldız Neymar’ın saha dışında yaşanan gelişmelerden etkilendiği düşünülüyor.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, Neymar’ın uzun süredir konusu olduğu davayla ilgili gelişmelerden her ne kadar uzaklaşmaya çalışsa da saha içi performansının yaşanan gelişmelerden etkilendiği belirtiliyor. Buna en somut örnek olarak ise gol ortalaması olarak gösteriliyor.
Eski kulübü Santos’ta 225 karşılaşmaya çıkan oyuncu attığı 138 golle maç başına 0.61 ortalama yakalamıştı.
Brezilyalı genç yıldız La Liga’da Ağustos ayından bu yana oynadığı karşılaşmalarda sadece yedi gol atma başarısı gösterdi. Barcelona’da uzun bir süre sakatlık nedeniyle forma giyemeyen Lionel Messi’nin gollerine kaldığı yerden devam etmesi, ileri uçta oynayan Alexis Sanchez (22 maçta 16 gol) ve Pedro’nun (25 maçta 13 gol) form olarak üst düzeyde olmaları Neymar’ın sıklıkla eleştirilmesine sebep oluyor.
İspanyol kaynaklar, Barcleona Teknik Direktörü Tata Martino'nun yıldız isimle yakın zamanda bir görüşme yaparak kendisinden saha içi performansını arttırmak için özel çalışmalar yapmasını isteyeceği ifade ediliyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam