Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino: Önemli bir maçı kazandık, kupayı değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 26/10/2013 - 22:44 GMT+3

Barcelona Teknik Direktörü Tata Martino ve oyuncular maçlardan sonra açıklamalarda bulundular.

Barcelona's coach Gerardo "Tata" Martino smiles on the bench before their Spanish First Division soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga August 25, 2013 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Tata Martino: Oynadığımız oyundan tatmin oldum. Sonuçtan dolayı mutluyum. Ancak bu sadece önemli bir oyundu. Sonunda bir kupa kazanmadık. Messi gol atamadı; ama savunmaya yardım etmek için büyük mücadele gösterdi. Benim için önemli olan budur. Neymar iyi bir oyun ortaya koydu. Ancak bu forma altında daha iyi maçlar çıkardığını biliyorum. Alexis büyük performans anlamında büyük bir çıkış mı gösterdi? Alexis iyi bir oyuncu olduğu için iyi oynadı. İlk yarı çok sıkı çalıştık; ikinci yarı ise yorgun düştük. Song’u oyuna savunmaya yardım etmesi için oyuna dahil ettim. Ancak Song iyi bir oyun kurucu. Orta sahada bize iyi katkı verdi. Şu ana kadar yaptığım gibi, bugün de hakemler hakkında konuşmayacağım. Özellikle Ancelotti benden önce konuştuktan sonra. Madrid ikinci yarının 20 dakikasında kontrolü ele geçirdi. Oyuncu değişikliklerimiz oyunun ritmini değşitirdi.
Xavi: İyi bir futbol oynandı. İki takım da futbol oynamak istedi. Bana göre biz daha iyi oynadık. İlk gol çok önemliydi. Dışarıdan baktığınızda Alexis hakkında vermek oldukça zor. Ancak o heyecan uyandıran bir oyuncu. Onun adına mutluyum.
Alexis Sanchez: Bu tarz oyunlarda işler sizin istemediğiniz şekilde de gidebilir. Üç puan aldığımız için mutluyuz. Takım arkadaşlarım adına da mutluyum. Bu tip büyük maçalrda oynamaktan büyük zevk alıyorum.
Dani Alves: Madrid hakemlerden mi şikayetçi? Her zaman aynı şeyi yapıyorlar. Eğer son haftalarda yaşananları gördüyseniz, ortada şikayet etmemesi gereken bir takım varsa bu onlardır. Ramos kontrol edemedikleri şeyler olduğunu mu söylüyor? Belki de kendisine verilmeyen kırmızı karttan bahsediyordur. Real Madrid’in kontrataklarlarda tehlikeli olduğunu biliyorduk. Dolayısıyla oyunun kontrol etmemiz gerekiyordu. Bu nedenle bazı değşikliklere gittik.
Fabregas: Pepe’nin bana yaptığı çok açık bir şekjilde penaltıydı. Eğer istersek biz de hakemdne şikayet edebilriz.
Busquets: Madrid hakemlerden mi şikayet ediyor? Onlar her zaman bahane arıyorlar. Şikayet etmelerini gerektirecek bir şey yok, ne bu gece için, ne de sezonun ilk maçlarında.
Neymar: Bugün bir rüyamı gerçekleştirdim. El Clasico'da oynadım.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam