Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Diego Godin'in ilk transfer bedeli 27 Euro iken şimdi 20 milyon Euro

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/05/2014 - 13:20 GMT+3

Atletico Madrid takımı ile bu sene harika bir performans sergileyen ve kritik maçlarda attığı goller ile yıldızlaşan Diego Godin'in ilk transfer bedelini görünce şaşıracaksınız.

Diego Godin

Görsel kaynağı: AFP

Bu sene İspanya La Liga'da şampiyon olan ve Şampiyonlar Ligi finaline yükselmeyi başaran Atletico Madrid'de sezonun en iyi performanslarından birini kuşkusuz Diego Godin gösterdi.
Son dört sezondur Atletico Madrid forması giyen Godin bu sene çıktığı 51 resmi karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösterdi.
Kariyerine Uruguay'ın Defendors takımında başlayan Diego Godin ilk transferini ise 2003 yılında gerçekleştirdi. Profesyonel hayatına başlayacağı Uruguay'ın Cerro takımına transfer olan Godin'in bonservis bedeli ise görenleri şaşırtıyor.
17 yaşındayken transfer olan Godin için Cerro takımının Defendors'a ödediği bonservis bedeli 840 Peso. Bu miktar şimdinin parası ile 27 Euro'ya denk geliyor.
2003 yılında 27 Euro bonservis bedeli ile profesyonel hayata geçen Atletico Madrid'in başarılı defans oyuncusu Diego Godin'in şuan piyasa değeri ise 20 milyon Euro.
picture

Diego Godin - Atletico Madrid

Görsel kaynağı: Eurosport

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam