Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanyol basınından müthiş iddia!

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 28/12/2013 - 16:23 GMT+2

İspanya basınından bomba gibi iddia!

Luca Toni (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Bilindiği gibi 28 Aralık İspanya'nın 1 Nisan'ı (Dia de los Innocentes) olarak kutlanıyor. Bu sebeple İspanya'nın gündemde 'şaka haberleri' var!
Barcelona’nın yıldızı Cesc Fabregas, sosyal medya hesabı twitter’dan takipçilerine takım arkadaşı Gerard Pique’nin ikizleri olacağını duyurdu. Konu bir anda İspanya’nın gündemine oturdu. Ancak Fabregas’ın bu yaptığının şaka olduğu sonradan anlaşıldı.
Katalan kulübüyle ilgili bir başka haber ise Luca Toni transferi oldu. İspanyol spor siteleri bu sezon Hellas Verona’da formasını giyen Luca Toni’nin devre arasında Barcelona’ya transfer olacağı yazılıyordu. Bu haber de birkaç saat sonra yalanlandı.
Bir diğer iddia ise Barcelona’nın gelecek sezon giyeceği forma ile ilgiliydi. Twitter’da sabah saatlerinde ortaya çıkan kırmızı beyazlı forma tasarımı akılları karıştırsa da bunun sadece bir hayal ürünü olduğu ifade edildi.
Mundo Deportivo gazetesi özel haberinde Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'nın Ukraynalı defans oyuncusu Dmytro Chygrynskiy'yi transfer etmek istediği yer aldı. Ukraynalı oyuncunun Barça'ya astronomik bir bonservis bedeliyle transfer olması ve ardından komik bir fiyata satılmasından Guardiola sorumlu tutuluyordu. Bunun da şaka gününe dahil olduğu belirtildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam