Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanyol medyası Koke'nin üzerinde duruyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 09/10/2013 - 19:58 GMT+3

Atletico madrid'de forma giyen futbolcu, İspanya'da yeni Xavi olarak nitelendiriliyor.

Koke, Atletico Madrid

Görsel kaynağı: Eurosport

Atletico Madrid'in son 2 yılda yakaladığı çıkışın en büyük pay sahibi Falcao gibi gözükse de Kolombiyalı golcü ayrıldığında durumun öyle olmadığı anlaşıldı. Müthiş bir kadro kalitesi ve derindliğine sahip olan Atletico Madrid, ezeli rakibi Real Madrid'i devirerek en sert mesajı vermiş oldu. Şampiyonluğu yaşadığı en son sezondan bu yana böyle bir lig başlangıcı yapamayan Atletico, kadrosundaki yeni İspanyollar'ı da futbol piyasasına sürmeye başladı.
İspanya Milli Takımı'nın kazanmadık kupa bırakmaması ve son 3 turnuvaya damga vurması, bu jenerasyonun ne kadar daha başarılı olabileceği sorularını sordurmuştu. Ancak İspanya, özellikle Xavi ve Iniesta'nın yerini doldurmak üzere. Xabi Alonso, Xavi ve Andres Iniesta'nın orta sahadaki eşsiz uyumuna, kısa zaman sonra Koke katılacağa benziyor.
Eurosport İspanya'da yer alan habere göre, Bayern Münih forması giyen Thiago Alacantra ve Atletico'dan Koke, İspanya Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası sonrası en büyük kozları olacak. özellikle Koke'nin bu sezon yakaladığı muhteşem çıkış, Del Bosque'yi de hareketlendirdi. Dünya Kupası aday kadrosuna çağırmayı planladığı Koke, bu sezon çıktığı 13 maçta 7 asist 2 gollük bir performans yakaladı. Bunların hepsini sadece 888 dakikada yapan Koke, hem ön hem de merkez orta sahada Atletico Madrid'İn en ideal oyuncusu oldu. Arda Turan ve David Villa'yla da çok iyi anlaşan Koke, İspanya'da haftanın futbolcuları arasında yer aldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam