Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Messi kötü geçen bu sezondan memnun değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/05/2014 - 17:01 GMT+3

Sadece La Liga'da değil; tüm futbol dünyasında Barcelona ile Atletico Madrid'i karşı karşıya getirecek şampiyonluk maçı bekleniyor. Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi, Atletico'yu yenip şampiyon olmaları halinde dahi sezonun kendisi için hayal kırıklığı olduğunu söyledi.

Lionel Messi (Barcelona)

Görsel kaynağı: Reuters

Barcelona, Atletico Madrid'in üst üste yaptığı puan kayıplarıyla kendisini bir anda şampiyonluk potasında buldu.
Katalan ekibi ligin son haftasında Atletico'yu evi Nou Camp'ta yenmesi halinde çalkantılı geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayacak. Katalan ekibinin yıldızı Lionel Messi hiç beklemedikleri şekilde ellerine geçen şampiyonluk şansını geri tepmemeleri gerektiğini söyledi.
Ancak Messi şampiyon olsalar dahi takımın bu sezon gösterdiği performanstan memnun değil. Kulübün sadece saha içinde değil; saha dışında da çalkantılı bir dönem geçirdiğini hatırlatan yıldız oyuncu, "Tüm yaşananlara karşın La Liga'yı kazanmak güzel olur. Şampiyonluk bu sezon yaşadığım hayal kırıklığını giderir mi bilmiyorum ama elimize geçen son fırsatı geri tepmemeliyiz" dedi.
Messi, Atletico Madrid'i yenerek şampiyonluğu yaşamını yitiren eski teknik direktörleri Tito Vilanova'ya adamak istediklerini de dile getirdi.
KAYNAK: Ntvspor
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam