Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Dany Nounkeu Granada'da henüz forma giyemedi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 06/10/2014 - 18:21 GMT+3

Sezon başında Galatasaray'ın Granada'ya kiraladığı Dany Nounkeu henüz La Liga'da süre alma şansı yakalayamadı.

Dany Nounkeu

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'ın sene başında uzun süre gönermeye çalıştığı ve sonunda İspanya'nın Granada kulübüne kiraladığı Dany Nounkeu henüz forma şansı bulamadı.
Tolouse'da oynarken Gaziantepspor tarafından Türkiye'ye getirilen, buradan da Galatasaray'a transfer olan Dany, ilk sene iyi bir sezon geçirmesine rağmen daha sonra bekleneni vermemiş ve Beşiktaş'a kiralanmıştı.
Beşiktaş macerası yılan hikayesi oldu
Beşiktaş'ta oynadığı dönemde de uzun süre forma şansı bulamayan Dany, siyah-beyazlı taraftarın aklında 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında Veysel Sarı'yı düşürerek penaltıya sebebiyet vermesiyle ve sezon sonunda alacaklarını alamadığı gerekçesiyle idmana çıkmamasıyla hatırlandı. Hatta daha sonra Kamerunlu oyuncunun tesislerde kalan eşyalarının yakıldığı haberleri de basında yer almıştı.
Transferi Granada başkanı açıklamıştı
Sezon başında İspanya'daki bir radyo programında konuşan Granada Kulübü Başkanı Quique Pina, "Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur. Dany kiralık olarak sezon sonuna kadar bizde oynayacak. Satın alma opsiyonu yok." diyerek Dany'nin Granada'da oynayacağını açıklamıştı.
7 haftası geride kalan La Liga'da Granada'nın ilk 5 maçında 18 kişilik kadrosuna alınmayan Kamerunlu oyuncu, son iki haftadaki Barcelona ve Malaga maçlarında ise yedek beklemek zorunda kaldı.
Granada 7 haftanın sonunda 8 puan ve -6 averajla İspanya Ligi'nin 13. sırasında yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam