Eurosport
Marco Reus Barcelona'dan gelen teklifi reddetti
Tarafından
Yayınlandı 22/08/2014 - 14:39 GMT+3
Barcelona transfer yasağı başlamadan kadrosuna katmak istediği oyunculardan olan Marco Reus'tan olumsuz cevap aldı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Barcelona'ya FIFA tarafından verilen transfer yasağının ardından Katalan kulübü uzun vadeli tranferler düşünerek kadro kalitesini korumayı amaçlıyor.
İspanya'da Barcelona kulübüne yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Barcelona, transfer yasağının VAS tarafından onaylanması durumunda 1 yıl boyunca transfer yapamayacak. Bu süreçte kadro kalitesini korumak isteyen Katalanlar, Borrussia Dortmund'lu Marco Reus'u transfer etmek için oyuncunun temsilcisiyle temas kurdu. Ancak olumsuz yanıt aldı.
Her ne kadar ortada resmi bir anlaşma olmasa da Reus'un temsilcisi oyuncunun gelecek planlarını Bayern Münih'te yaptığını ve Alman kulübüne söz verildiğini söyledi. Marco Reus'un Bayern'le anlaşması halinde geçtiğimiz yıldan takım arkadaşları olan ve bu transfer döneminde Münih'le sözleşme imzalayan Lewandowski ve Götze ile de yeniden aynı takımda mücadele edecek.
Reklam
Reklam