Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ben Yedder'i Sevilla kaptı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 30/07/2016 - 15:44 GMT+3

Kevin Gameiro'yu Atletico Madrid'e satan Sevilla, bu transferden birkaç saat sonra Wissam Ben Yedder'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Ben Yedder Futsal

Görsel kaynağı: Eurosport

Avrupa Ligi'nde son üç sezonun şampiyonu Sevilla transferde hareketli günler geçiriyor.
Atletico Madrid'in genç forveti Luciano Vietto'yu dün ilk kez antrenmana çıkaran Endülüs ekibi, bugün yaptığı açıklamayla Arjantinli forvetin bir yıllığına kiraladığını açıkladı.
Gameiro'nun yerine Ben Yedder
Son üç sezonda Sevilla'nın gol yükünü çeken Kevin Gameiro'nun bugün Atletico Madrid'e dört yıllık imza atacağının açıklanmasından saatler sonra Fransız ekibi Toulouse'de forma giyen Wissam Ben Yedder'in Sevilla'ya transfer olacağı resmen açıklandı.
Fransa Ligi'nde 156 kez giydiği Toulouse formasıyla 63 gol kaydeden 25 yaşındaki santraforun bugün sağlık kontrolünden geçeceğini açıklayan İspanyol ekibi, transferin maliyeti hakkında bir açıklama yapmadı.
Fransız L'Equipe gazetesine göre; Wissam Ben Yedder için Toulouse'a 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek olan Sevilla, oyuncuyla 5 sezonluk sözleşme imzalayacak.
Zlatan ve Ben Yedder...
Geçtiğimiz sezon attığı 17 golle ligde kalmayı son haftada garantileyen Toulouse'un kurtarıcısı olan Ben Yedder, son yıllardaki istikrarlı çizgisiyle Fransa'nın dikkat çeken santraforları arasında yer alıyordu. Fransa Ligi'nde son dört sezonda 10 gol barajını geçen sadece iki isim var: Zlatan Ibrahimovic ve Wissam Ben Yedder...
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam