Eurosport
Guardiola'nın başkan adayı Pique
Tarafından
Yayınlandı 05/01/2017 - 16:50 GMT+3
Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Barcelona başkanı olmak gibi bir arzusunun olmadığını şakayla karışık bir şekilde açıkladı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Burnley maçından sonra yaptığı açıklamalarda 60 yaşına kadar teknik direktörlük yapmak istemediğini söyleyen Pep Guardiola'nun bu açıklamaları Katalan teknik adamın Mnachester City'den sonra emekliye ayrılacağı şeklinde yorumlanmıştı.
Ancak Guardiola bugün yaptığı açıklamayla teknik direktörlük kariyerini iki veya üç yıl içerisinde sonlandıracağı iddiasını yalanladı ve söz konusu iddianın İngiliz medyasını ürettiği asparagas bir haber olduğunu belirtti.
45 yaşındaki teknik adam ilerleyen yıllarda Barcelona başkanı olmak gibi bir arzusunun olmadığını belirtti ve eski mesai arkadaşı Gerar Pique'yi başkanlık koltuğuna aday göstermeyi ihmal etmedi. Guardiola'nın açıklaması şu şekilde;
''Asla Barcelona başkanı olmayacağım. Çünkü bunun için Pique var. Geçen gün verdiğim röportajda 60 yaşına kadar çalışmayacağımı söyledim, çünkü 45 yaşındayım!''
Reklam
Reklam