Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Penaltı canavarı Diego Lopez'in son kurbanı Vela

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 10/12/2016 - 20:30 GMT+3

La Liga'nın 15. haftasında Real Sociedad'a 3-2 mağlup olan Valencia'da kaleci Diego Alves kurtardığı penaltıyla inanılması zor istatistiğini geliştirdi.

Valencia's goalkeeper Diego Alves gestures during the Spanish league football match Valencia FC vs Club Atletico de Madrid at Mestalla stadium in Valencia on October 2, 2016

Görsel kaynağı: AFP

La Liga'da kâbus gibi bir sezon geçiren Valencia'da teknik direktörlüğe Cesare Prandelli'nin getirilmesi fayda sağlamadı. Ligin 15. haftasında Real Sociedad'a konuk olan Valencia sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve galibiyet hasretinin 7 haftaya çıkmasına engel olamadı.
Penaltı canavarı iş başında
Karşılaşmanın 60. dakikasında ev sahibi ekibin kazandığı penaltıda topun başına Meksikalı forvet Carlos Vela geçti. Ancak Valencia kalesinde yer alan Diego Alves, rakibine gol izni vermedi ve skorun 3-1'e gelmesine engel oldu. La Liga'da kalesine atılan son 5 penaltı atışından 4'ünde rakiplerine izin vermeyen Alves, kariyerindeki 22. penaltı kurtarışını yaparak bu konudaki uzmanlığını bir daha ispatladı.
Bu sezon kalesine çekilen 4 penaltıdan sadece birine geçit veren Brezilyalı kaleci, Antoine Griezmann, Gabi ve Carlos Vela'ya ''dur'' derken, sadece Messi'nin penaltısına engel olamadı.
Diego Alves'in penaltı noktasındaki kurbanları:
Carlos Vela
Antoine Griezmann
Gabi
Cristiano Ronaldo
Carlos Bacca
Fabian Orellana
Guilherme Siquiera
Roman Bezjak
Ivan Rakitic
Diego Costa
Mario Mandzukic
Lionel Messi
Adrian Gonzalez
Ferddy Kanoute
Mike San Jose
Fernando Llorente
Javad Nekounam
Edu
Joan Verdu
Victor
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam