Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arda Turan'ın kiloları İspanyol basınının gündeminde

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 03/07/2017 - 15:27 GMT+3

Barcelona'da forma giyen futbolcunun tatil sırasında çekilen fotoğrafı ülke basınının dikkatini çekti.

Arda Turan

Görsel kaynağı: Eurosport

Yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki hafta başlayacak Barcelona'da Arda Turan'ın geleceği belirsizliğini koruyor. İspanyol basınında yer alan haberlerde Katalan ekibinin 30 yaşındaki futbolcuyla yolları ayırmak istediği iddia edilirken, buna karşın oyuncu ve kulübü memnun edebilecek bir teklifiin henüz gelmediği belirtiliyor.
Takımın yeni teknik direktörü Ernesto Valverde'nin planlarında yer alıp almayacağı merak edilen Arda Turan için ülke medyasının son zamanda ön plana çıkardığı bir diğer konu da oyuncunun fazla kiloları... Sport gazetesi bugünkü haberinde, Arda Turan'ın geçtiğimiz günlerde tatilden çekilmiş bir fotoğrafı ile 2015 yılında Barcelona'ya transfer olduğu dönemdeki sağlık kontrolünden bir fotoğrafı yan yana koyarak bu duruma dikkat çekti. Yeni sezon hazırlıkları öncesinde 30 yaşındaki futbolcunun fiziksel durumunun endişe verici olduğunu belirten gazete, son günlerde oyuncunun özel antrenmanlara başlamış olabileceğini, bununla birlikte takımla antrenmanlar katılana kadar kuşkuların devam edeceğini okuyucularıyla paylaştı.
Bir dönem Çin Süper Ligi ekiplerinden teklifler alan Arda Turan için ayrıca Beşiktaş, Arsenal ve Inter'in de oyuncunun durumunu takip ettiği gazetenin haberinde yer aldı.
Arda Turan geçtiğimiz sezon çıktığı 30 resmi maçta Barcelona'ya 13 gol ve 7 asistlik katkı sağladı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam