Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Prandelli ile Melo'nun yolları bir daha kesişmek üzere

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 23/12/2016 - 23:37 GMT+3

İspanya basını, Cesare Prandelli'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Valencia'nın Felipe Melo ile ilgilendiğini iddia etti.

Felipe Melo ve Cesare Prandelli

Görsel kaynağı: AFP

İspanya La Liga'da sıkıntılı günler geçiren Valencia, 15 maçta aldığı 3 galibiyet 3 beraberlik ile 12 puan toplayabildi ve ligde 17. sırada bulunuyor. Takımın başındaki isim olan Cesare Prandelli ise takımın çıkışı için devre arasını iple çekiyor.
İspanya ve İtalya basınında yer alan iddialara göre, daha önce Fiorentina ve Galatasaray'da Felipe Melo ile çalışan Prandellii, onu Valencia'ya da istiyor. Orta sahada yaşanan problemlerin çözümü için Melo'yu ideal alternatif olarak gören İtalyan teknik adam, Valencia yönetiminden oyuncunun takıma katılmasını istedi.
İspanya pasaportu da bulunan Brezilyalı oyuncu Melo, kariyerinde daha önce Mallorca, Racing ve Almeria gibi kulüplerle İspanya'da oynamıştı. Melo, Inter ile bu sezon toplamda 10 maçta 499 dakika forma şansı buldu.
Aynı haberlerin devamında ise Valencia'nın bir diğer orta saha hedefinin Juventus'un Brezilyalısı Hernanes olduğu iddia edildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam