Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Barcelona'dan Mascherano'ya görkemli veda

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 25/01/2018 - 23:47 GMT+3

Düzenlenen veda töreninde kulüp yönetimi, teknik heyet ve futbolcular hazır bulunurken, Arjantinli futbolcunun Katalan ekibiyle kazandığı 18 kupa da sergilendi.

Javier Mascherano verlässt Barca nach 333 Pflichtspielen

Görsel kaynağı: SID

La Liga'nın lideri Barcelona, Arjantinli futbolcu Javier Mascherano için veda töreni düzenledi.
Barcelona Kulübü'nün internet sitesinden canlı yayınlanan törende, duygusal bir konuşma yapan 33 yaşındaki futbolcu, gözyaşlarını tutmakta zorlandı.
1899 Oditoryumu'nda Barcelona ile kazandığı 18 kupanın sergilendiği platformun yanında veda konuşması yapan Mascherano, "Hiçbir zaman rol model olmak istemedim. Basitçe kendim olmaya çalıştım. Buraya 7,5 yıl önce bir rüyayı yaşamaya geldim. Ama şimdi uyanma zamanı, rüya bitti. Barça'da oynamanın en zor yanı bir gün gitmek zorunda olmak. Hayal edebileceğimden çok daha uzun sürdü ama hoşça kal deme vakti geldi." ifadelerini kullandı.
Törende, Barcelona Kulübü Başkanı Josep Maria Bartomeu, Arjantinli oyuncunun takım arkadaşları, eski Barcelona futbolcuları Eric Abidal ve Carles Puyol da yer aldı.
Katalan ekibinde 334 maçta forma giyip bir gol kaydeden Mascherano, Çin Süper Ligi ekiplerinden Hebei China Fortune takımına transfer oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam