Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Valverde'den Arda Turan açıklaması

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 04/11/2017 - 15:02 GMT+3

Barcelona'nın teknik direktörü, başarılı bir giriş yaptıkları sezonun devamında Arda Turan'ın takım için önemli bir oyuncu olabileceğini söyledi.

Fällt vorerst aus: Arda Turan

Görsel kaynağı: SID

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, bu sezon henüz resmi bir maçta forma şansı bulamayan Arda Turan'dan umudunu kesmiş değil.
La Liga'nın 11. haftasında cumartesi akşamı Sevilla'yı konuk edecekleri maç öncesi basın toplantısında konuşan Valverde'ye sakat ve son dönemde form düşüklüğü yaşayan oyuncuların durumu soruldu.
Sakatlığı bulunan Arda Turan'ın tedavi süreceinin devam ettiğini belirten 53 yaşındaki teknik adam, "Arda'nın iyileşmesini bekleyip takıma nasıl döneceğine bakacağız. Bu sezon henüz süre alamasa da o çok tecrübeli bir futbolcu ve işleri tersine çevirip takımın önemli bir parçası hâline gelebilir." diye konuştu.
Sezon başında transfer edilen Ousmane Dembele'nin sakatlıktan dönüp takıma katılması için en az bir ay daha süreye ihtiyacı olduğunu belirten Valverde, bu sezon gol yollarında eski alışıldık keskinliğinden uzak bir görüntü sergileyen Luis Suarez'e güvendiğini ve kendisine şans vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.
La Liga'da 10 maç sonunda topladığı 28 puanla liderlik koltuğunda oturan Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde de 4 maçta 10 puana ulaşarak D Grubu'nun ilk sırasında yer alıyor.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam