Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

super kupa barca real

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 29/08/2012 - 16:15 GMT+3

El Clasico’da ikinci randevu... Real Madrid ile Barcelona, Süper Kupa finali rövanş maçında Santiago Bernabeu’da karşı karşıya geliyor.

ozil alves real madrid barcelona

Görsel kaynağı: Reuters

Camp Nou’daki ilk maç 3-2 Barcelona’nın üstünlüğü ile sonuçlanmıştı. İlk yarı temposuz bir oyun oynanırken ikinci yarıda taraftar tam beş gol görmüştü.

Santiago Bernabeu’da kuapnın sahibi olacağı karşılaşma 23.30’da başlayacak.

Real Madrid
Real Madrid’de Portekizli savunma oyuncusu Pepe, La Liga’nın ilk haftasında Valencia ile oynanan maçta kafasına darbe almış ve Süper Kupa’nın ilk maçında da forma giyememişti. Pazartesi günü antrenmanlara başlayan Pepe’nin bu akşam sahada olması bekleniyor.

Tottenham’dan Real Madrid’e Pazartesi günü transfer olan Luka Modric ise Kuzey Londra temsilcisinde sezon öncesi takımında hazırlık kampına katılmadığı için bu akşam kadroda yer almıyor.

Barcelona
Barcelona’da ise elmacık kemiği çatlayan kaptan Carles Puyol, Real Madrid maçı kadrosunda yer alıyor. Tecrübeli stoperin yüzünde maskeyle maça çıkması bekleniyor. Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova, yeni transfer Alex Song’un da mücadele forma giyebileceğini söyledi.

Jose Mourinho ne dedi?
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho mücadele öncesindce şu açıklamalarda bulundu: “Benim için en büyük problem bu sezonki ilk iki maç ve son maç arasındaki büyük performans farkı. Belki de tek problem bu. Süper kupayı kazanmak ya da kazanmamak, Barça’yı yenmek ya da yenmemek. Benim için hiçbir önemi yok. Önceliğim

Tito Vilanova ne dedi?
Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova ise “Evimizde oynadığımız iki, üç maçta çabukça oyunun dinamikilerini değiştirmeye çalışıyoruz. Fakat Madrid’in çok tehlikeli oyuncuları var. Hem de maç Bernabeu’da. Madrid’e gidip rahatça kazanabileceğimizi düşünmek imkansız. Çok iyiler. Bunun için geçen sezona bakmamız yeterli” dedi.

Muhtemel 11’ler
Real Madrid: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Ronaldo, Mesut, Di Maria, Higuain
Barcelona: Valdes, Dani Alves, Puyol, Pique, Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Tello, Pedro, Messi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam