Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Roma sahasında Fiorentina'yı devirdi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/12/2012 - 23:43 GMT+2

İtalya Ligi'nin 16. haftasında Fiorentina'yı ağırlayan Roma, kaptanı Francesco Totti'nin iki gol attığı karşılaşmayı 4-2 kazandı.

Roma Fiorentina

Görsel kaynağı: Reuters

Ligde son üç haftada topladığı dokuz puanla üst sıralara tırmanan Roma, dokuz haftadır kaybetmeyen Fiorentina'yı konuk etti.

Ev sahibi takım maça fırtına gibi girerken, henüz 7. dakikada Castan'ın golüyle öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra toparlanan Fiorentina, 14'te Roncaglia ile skora eşitliği getirmeyi başardı.

Karşılaşmanın temposu hiç azalamazken 19'da Totti, Roma'yı tekrar öne geçirmeyi başardı. İlk yarı bu sonuça bitecek derken tekrar sahneye çıkan kaptan 45'te takımının soyunma odasına iki farkla gitmesini sağladı.

Devreden Fiorentina golle döndü. 46'da El Hamdaoui farkı bire indirip konuk ekibi umutlandırmayı başardı. Mor Menekşeler beraberlik için tüm hatlarıyla saldırırken başkent temsilcisi oyunu kontrol altına almayı başardı. 89'da fileleri havalandıran Osvaldo mücadelenin skorunu 4-2 olarak tayin etti.

Karşılaşmayı 4-2 kazanan Roma böylece son dört maçında da üç puan alırken, Fiorentina dokuz maç aradan sonra mağlubiyetle tanıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam