Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Ruud van Nistelrooy futbola mı dönüyor?

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 15/02/2013 - 20:35 GMT+2

Diego Milito’nun sezonu kapamasının ardından Inter’in, futbola ara veren 36 yaşındaki golcü Ruud van Nistelrooy’a teklif götürdüğü öğrenildi.

ruud van nistelroy

Görsel kaynağı: Reuters

Sportsmediaset’in haberine göre geçen yaz Malaga ile sözleşmesini tamamlayan ve ardından hiçbir kulüple anlaşmayan Hollandalı golcü ile Inter el sıkıştı. Van Nistelrooy, futbola ara vermesine rağmen jübile kararı aldığını açıklamamıştı.
Geçen hafta içinde İngiliz medyasına konuşan Ruud van Nistelrooy kariyerine antrenör olarak devam etme planı yaptığını ve Hollanda’da bu hedefi için kurslara başlamayı düşündüğünü ifade etmişti.
Manchester United ve Real Madrid formaları ile efsaneleşen 36 yaşındaki golcünün Inter ile futbola dönüp dönmeyeceğine dair henüz resmi bir açıklama ise gelmedi.
Inter Başkanı Massimo Moratti, Milito’nun sakatlanmasının ardından bugün yaptığı açıklamada olayın ardından sadece 12 saat geçtiğini ve henüz bir hamle yapmak için çok erken olduğunu söyledi. Diego Milito UEFA Avrupa Ligi’ndeki Cluj maçında çapraz bağları kopan Diego Milito, yaklaşık 9 ay sahalardan uzak kalacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam