Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İtalya Ligi - Yağmur altında Lazio

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/11/2012 - 18:01 GMT+2

İtalya Ligi’nin 12. haftasında Lazio, 1-0 geriye düştüğü maçta Roma’yı 3-2 mağlup ederek üst üste üçüncü Roma Derbisi’nden de galibiyetle ayrıldı. Daniele De Rossi, Laziolu Mauri’ye yumruk atması nedeniyle 52. dakikada kırmızı kart görürken, Stefano Mauri de 84. dakikada ikinci sarıdan atıldı.

roma lazio, francesco totti

Görsel kaynağı: AFP

Serie A’da takvimin en önemli maçlarından biri olan Roma Derbisi’nde Lazio, Roma’yı konuk etti. Geçen sezon Roma’yı iki maçta da mağlup eden Lazio, Vladimir Petkovicli yeni dönemde de sarı-kırmızılı ekibe karşı üstünlük kurmayı başardı.
Maçın ilk golü 9. dakikada Roma’dan geldi. Francesco Totti’nin kullandığı kornerde yükselen Erik Lamela, yaptığı kafa vuruşuyla yoğun yağmur altında oynanan maçta deplasman ekibini 1-0 öne geçirdi.
35. dakikada Antonio Candreva, ilk Roma derbisinde fileleri serbest vuruştan havalandırarak Lazio adına durumu 1-1’e getirdi. 42. dakikada Hernanes’in ortasında Miroslav Klose Lazio’yu 2-1 öne geçirirken ilk yarı tamamlanmadan hemen önce bir Roma derbisi klasiği yaşandı.
45+2’de Roma kaptanı Daniele De Rossi, Stefano Mauri’ye yumruk atması sebebiyle kırmızı kart gördü. De Rossi’nin atılmasıyla beraber, böylece son dört Roma derbisinde altıncı kırmızı kart çıkmış oldu.
Moralli Lazio, ikinci yarıya da golle başladı. Stefano Mauri, Ivan Piris’in hatası sonucu Roma ağlarını havalandırırken durumu 3-1’e getirdi ve Lazio’yu rahatlattı.
84. dakikada Stefano Mauri, Michael Bradley’ye yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan oyun dışında kalırken; serbest vuruşu kullanan Pjanic harika bir vuruşla Marchetti’yi mağlup etti ve skoru 3-2 yaptı.
Karşılaşmada başka gol olmazken maçı 3-2 Lazio kazandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam