Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

milan sampdoria serie a

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/08/2012 - 21:38 GMT+3

San Siro'da taraftarlarının önünde sezonu açan Milan, Sampdoria'ya 1-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. Birçok yıldızını kaybeden Milano ekibini yıkan gol 59'da Costa'dan geldi.

milan sampdoria

Görsel kaynağı: Reuters

Robinho ve El Shaarawy ile maça hızlı başlayan kırmızı-siyahlılar ilk 20 dakikada yakjaladığı pozisyonlardan gol çıkaramadı. Hızlı hücumcuları ile Sampdoria kalesine yüklenen Milan, rakip savunmayı bir türlü geçemedi. Konuk takıım ise Milan kalesine Eder ile tehlikeler yaratsa da gol bulamadı. İki takımın da ceza sahası önündeki beceriksizliği ile devre 0-0 sana erdi.
İkinci devrede yine Robinho ile etkili olmaya çalışan Milan'a bu dakikalarda ise Romero geçit vermedi. 59'da kazanılan korneri Tissone ile kullanan Sampdoria, Andrea Costa'nın kafası ile öne geçti.
Yeni transfer Pazzini'yi de oyuna alan Milan, tüm riskleri alırken bir türlü aradığı gole ulaşamadı. Özellikle uzatma dakikalarında rakip ceza sahasına tüm hatları ile giren kırmızı-siyahlılar yakaladıkları eşitlik şanslarını değerlendiremeyince Sampdoria maçtan 1-0 galip ayrıldı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam