Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

sampdoria napoli maci

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/10/2012 - 10:43 GMT+3

Serie A'da altıncı hafta maçları bir mücadele dışında tamamlandı. Napoli'nin, Sampdoria'yı 1-0 ile geçtiği maç ve günün toplu sonuçları burada.

napoli, sampdoria

Görsel kaynağı: AFP

Altıncı haftaya Juventus'un artından ikinci sırada giren Napoli, Luigi Ferraris Stadı'nda Sampdoria'ya konuk oldu. Misafir takım 15. dakikada kaleyi Maggio ile yokladı ancak kaleci gole izin vermedi. 24'te ise ev sahibinde Daniele Gastaldello'nun vuruşunda top auta çıktı. 38'de Sampdoria Estigarribia ile gole çok yaklaştı ancak vuruşu az farkla auta gitti. 41. dakikada hakem ile tartışan Napoli Teknik Direktörü Furioso Mazzarri ise kırmızı kart ile tribüne gönderildi. Geride kalan dakikalarda gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
54'te Napoli'de gole yaklaşan isim Marek Hamsik oldu ancak kötü bir vuruşla önemli bir fırsattan yararlanamadı. 57. dakikada ilk sarı kartını gören Gastaldello, on dakika sonra ise ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kaldı. Gastaldello'nun faulunden kazanılan penaltıyı ise Cavani gole çevirdi ve takımını öne geçirdi. Geride kalan dakikalarda başka gol olmadı ve üç puanı alan taraf Napoli oldu. Napoli, böylece puanını 16 yaptı ve aynı puanlı Juventus'un ardından averajla ikinci sıradaki yerini korudu.
Çizme'de 16:00'da başlayan diğer maçlarda alınan sonuçlar ise şöyle:
Atalanta-Torino: 1-5
Cagliari-Pescara: 1-2
Lazio-Siena: 2-1
Palermo-Chievo: 4-1
Bologna-Catania: 3-0
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
İlgili Maçlar
Reklam
Reklam