Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Delio Rossi Fiorentina

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/05/2012 - 18:33 GMT+3

Serie A'da dün oynanan 36. hafta karşılaşmalarından Fiorentina-Novara maçında, kendisine tepki gösteren oyuncusuna yumruklar savuran teknik direktör Delio Rossi'ye, 3 ay sahalardan men cezası verildi.

Delio Rossi

Görsel kaynağı: Reuters

İtalya Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, televizyon görüntülerinden dayanarak, teknik direktör Delio Rossi'ye dünkü Fiorentina-Novara maçının 32. dakikasında oyundan çıkardığı için kendisini alkışla protesto eden Sırp Adem Ljajic ile yumruklu kavgaya girişmesi nedeniyle 3 ay sahalardan men cezası verdi. 

Rossi'nin, Fiorentina kulübündeki işine de başkan Andrea Dalle Valle tarafından maçın hemen ardından son verilmişti. Bu arada, olayın diğer kahramanı Sırp futbolcu Adem Ljajic de kadro dışı bırakıldı. 

Fiorentina'da Rossi'den boşalan teknik direktörlük görevine kulüp menajerliğini yürüten Vincenzo Guerini getirildi. Guerini'nin bitimine 2 hafta kalan Serie A'nın 2011-2012 sezonunun sonuna kadar bu görevi yürüteceği açıklandı. Başkan Dalle Valle'nin gelecek sezon için teknik direktör adayının Luciano Spalletti olduğu ileri sürüldü. 

Mor menekşeler olarak anılan Floransa şehrinin takımı, bu sezon ligde istediği performansı sergileyemezken, 36 haftası geride kalan Serie A'da, 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 14 yenilgiyle 15. sırada bulunuyor. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam