Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sneijder'in Ada adayı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 09/03/2012 - 16:59 GMT+2

Inter'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Wesley Sneijder, sezon sonunda Premier Lig'e gidebilmek için Zenit'in teklifini reddetti.

FOOTBALL 2012 Inter - Sneijder

Görsel kaynağı: Reuters

Bu kararın ardından Chelsea, Manchester City ve Manchester United Sneijder'i kadrolarına katabilmek için yarışa girerken Hollandalı’nın İtalya’dan ayrılacağı kesinleşti.
Goal.com’un haberine göre Manchester United, Hollandalı oyuncunun yüksek yıllık ücret talebi nedeniyle bu transferi rafa kaldırdı ve Tottenham’lı Luka Modric için çalışmalarını hızlandırdı. Haftada 200.000 sterlin isteyen Sneijder, sezon sonunda Chelsea ve Manchester City ile görüşecek.
Sneijder'e yakın bir kaynaktan gelen açıklamada "Wesley İngiltere'ye gitmek istiyor. Geçen yaz Manchester United'a transfer olacaktı ancak para ve başka sorunlar ortaya çıkınca bu transfer gerçekleşmedi. Premier Lig'i çok seviyor ve sezon sonunda kesinlikle takımdan ayrılmak istiyor." ifadelerini kullanıldı.
Inter ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Sneijder, bu sezon sakatlıklar nedeniyle sadece 20 maça çıktı ve bir gol attı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam