Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Lazio-Roma derbisi öncesi nefesler tutuldu

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 08/02/2014 - 16:31 GMT+2

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) haftanın maçında Lazio ile Roma yarın karşı karşıya gelecek.

Roma & Lazio fans banned

Görsel kaynağı: FootballItalia

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) haftanın maçında Lazio ile Roma yarın karşı karşıya gelecek.
Roma, derbi karşılaşmasından galip ayrılarak zirve takibini sürdürmenin hesaplarını yaparken, sezona kötü bir başlangıç yapan Lazio, maçtan 3 puan alıp, son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor.
Lider Juventus'un 9 puan gerisinde 50 puanla ikinci sırada bulunan Roma, bu sezon ligde yalnızca bir mağlubiyet alırken, son 3 maçından da galip ayrılmayı başardı. Galatasaray'ın eski kalecilerinden İtalyan Morgan de Sanctis'in kalesini koruduğu ve 11 golle Avrupa'nın en az gol yiyen takımlarından biri olan Roma, Serie A'nın şampiyonluk adayları arasında yer alıyor. Edy Reja'nın teknik direktörlüğe gelmesiyle çıkışa geçen Lazio ise ligde 5 maçtır yenilgi yüzü görmüyor. Son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Lazio, 31 puanla ligin 9. sırasında bulunuyor.
Lazio'da kart cezalısı Lucas Biglia'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Ederson ve Emiliano Alfaro, Roma karşılaşmasında forma giyemeyecek. Roma'da ise sakatlıkları devam eden Dodo ve Federico Balzaretti derbi maçta takımdaki yerini alamayacak.
İki takım taraftarlarının politik görüşleri nedeniyle zaman zaman olayların yaşandığı Roma derbisi, TSİ 16.00'da Lazio'nun ev sahipliğinde Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
Serie A - Roma gegen Lazio
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam