Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Goran Pandev Galatasaray'ı bombaladı

Eurosport Türkiye

Güncellendi 11/07/2015 - 10:51 GMT+3

Galatasaray'dan Genoa'ya transfer olan Goran Pandev, sarı-kırmızılı takımda geçirdiği dönemle ilgili sert ifadeler kullandı.

Goran Pandev

Görsel kaynağı: Eurosport

Galatasaray'da bir sezon forma giyen Goran Pandev, yeni takımı Genoa'ya imza attı. İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Makedon forvet, "Galatasaray'da berbat bir yıl geçirdim. Ancak bu artık geride kaldı. Aslında ara transfer döneminde gelecektim. Gasperini Ocak'ta benimle temasa geçti. Ama o dönem Galatasaray beni bırakmadı, sezon sonuna kadar tutmayı tercih etti" dedi.
31 yaşındaki oyuncu şöyle devam etti: "Galatasaray'da ortam karman çormandı. Düzen yoktu, kurallar yoktu. Sonra Prandelli de gitti. 9 yabancı vardı ama bunlardan sadece 5 tanesi oynayabiliyordu. Ben az oynadım, az antrenman yaptım. Ayda bir kez forma giymek kolay bir şey değil. Gerçi sezonu çifte kupayla tamamladık ama ben İtalya'ya döndüğüm için mutluyum. Şunu söyleyebilirim ki benim için çok önemli bir hayat tecrübesi oldu."
"Çok gol atmak istiyorum"
Yeni takımındaki hedeflerini de açıklayan Pandev, "Gasperini'nin oyun felsefesini çok beğeniyorum. Son zamanlarda sıkı çalışıyor ve iyi idman yapıyorum. Amacım bu sezon çok gol atmak ve takımıma yardımcı olmak. İtalya Kupası'nı ve Genoa derbilerini kazanmayı umuyorum" diye konuştu. Süper Lig'de 4 maçta oynayan ancak fileleri sallayamayan tecrübeli futbolcu, Türkiye Kupası'nda ise forma giydiği 10 karşılaşmada 7 gole imzasını atmıştı.
Milliyet
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam