Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Henry, Pogba'nın Manchester'dan vazgeçilmez olabilecekken ayrıldığını söyledi

Eurosport Türkiye

Güncellendi 22/06/2015 - 17:43 GMT+3

Juventus'ta forma giyen Paul Pogba'nın herkes tarafından istenmesinin normal olduğunu söyleyen Henry, oyuncunun Manchester'dan ayrılmasının Kırmızı Şeytanlar için hata olabileceğini söyledi.

Thierry Henry

Görsel kaynağı: Eurosport

Arsenal'in eski yıldızı Thierry Henry, vatandaşı Paul Pogba Manchester'dan ayrılmasaydı A takımın değişmezi olacağını söyledi.
Thierry Henry, Paul Pogba için "özel oyuncu" yakıştırmasında bulunan eski golcü "Paul, 3 yıllık Juventus'a gittiği sırada Old Trafford'da maça çıkacak seviyeye gelmişti" diye konuştu.
Pogba'nın her takım tarafından istenmesinin normal olduğunu söyleyen Henry, "Juventus'ta kalacak mı bilemem? Ama nerede oynarsa oynasın çok iyi bir oyuncu olacak" dedi.
Henry, "Onun için birazcık üzgünüm. Geçen sezon istediği performansı sergileyemedi. Sakatlıktan ancak sezon sonunda dönebildi ki bu da çok kötü bir zamandı" diye görüş bildirdi.
Pogba'nın Manchester United'dan ayrılmasına çok şaşırdığını söyleyen eski futbol yıldızı, "Gerçekten de Manchester United'la oynamaya oldukça hazırdı. Neler yaşandı bilemiyorum. Onu 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda onu seyrettiğimde diğer oyunculardan ne kadar farklı olduğunu göstermişti. Onunla çeşitli nedenlerle United'dayken çalışamamıştım. Fakat o karakterini gösterdi. Juventus'a gitti ve ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi. Şimdi herkes onu istiyor" dedi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam